Tervezett alkotás

Tervezett alkotás

kiadás éve: 2017
oldalszám: 108
nyelv: magyar-angol
ISBN: 978-615-5839-00-9
ár: 1 200 Ft

Mit jelent a dizájn gondolkodás, és mit jelent ma dizájnernek lenni? Mire jó az öndizájn, és vajon honnan ered a szerepe? Hogyan kapcsolódik mindez a kortárs művészethez, s ha már kapcsolódik, miként lehet elkülöníteni egymástól, miközben mindkét terület alapja a kreatív gondolat és tevékenység?
A Debreceni Nemzetközi Művésztelep – amelynek ezúttal is a b24 Galéria adott otthont 2017. július 17-től 28-ig – ebben az évben elsősorban a tervezett alkotás, a megtervezés és megfontolás kérdéskörével foglalkozott; többek között arra is kereste a választ, vajon kihirdethetjük-e mai ismereteink tükrében a dizájn totális győzelmét. A DNM keretében – és hatására – született munkák révén a MODEM kiállításán a legkülönfélébb hátterű tervező alkotók megközelítéseivel és e kérdésekre adott feleleteivel találkozhatunk.

A 108 oldalas, magyar és angol nyelvű kiadvány főként dizájnnal kapcsolatos tanulmányokat, esszéket, illetve az alkotókkal készült interjúkat tartalmazza, kiegészülve a kiállításon készült műtárgy-fotókkal.

A katalógus a jegypenztar@modemart.hu címen rendelhető meg:
– megadva a vásárló nevét, elérhetőségét (e-mail vagy telefonszám), számlázási címét;
– feltüntetve feltüntetve a katalógus címét, a kért darabszámot;
– illetve az átvétel módját: személyesen a MODEM-ben (díjmentes), nyitvatartási időben;  vagy előre utalás után az Önök által megadott címen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre


hungarian english

menü