A mindenség modellje

A mindenség modellje

kiadás éve: 2010
oldalszám: 336
nyelv: magyar-angol
ISBN: 978-963-88439-4-4
ár: 5 000 Ft

“A kortárs magyar építészet ügye alapvetően változott meg az elmúlt tíz évben. Újságcikkek, napilapok kritikái, a szaksajtó korábban nem látott tobzódása jellemezte ezt az időszakot. Szinte befoghatatlan mennyiségben jelentek meg a kortárs építészetet különböző metszetek szerint tárgyaló monográfiák, albumok, szinte követhetetlen sűrűséggel nyíltak kiállítások Magyarország nagyvárosaiban. Az oktatás is szerencsésen követte e változásokat: a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki kara mellett győri, pécsi, soproni és debreceni építészképzések alakultak. Ez az örvendetes virágzás ezzel együtt is felhalmozott egy óriási adósságot, ami a kortárs magyar templomépítészet bemutatása mentén rejlik. Ezt az adósságot enyhíti „A mindenség modellje – Kortárs magyar templomépítészet” című kiállítás, mely a debreceni MODEM földszinti termében rendeztek meg.” – Wesselényi-Garay Andor

A 336 oldalas – magyar és angol nyelvű – kötet bevezető és összegző jellegű tanulmányokkal indít, majd időrendbe előre haladva, építészek szerint csoportosítva mutatja be az egyes építészeti alkotásokat, illetve ad árnyaltabb képet az építészekről.

A katalógus a niki.modem.penztar@gmail.com címen rendelhető meg:
– megadva a vásárló nevét, elérhetőségét (e-mail vagy telefonszám), számlázási címét;
– feltüntetve feltüntetve a katalógus címét, a kért darabszámot;
– illetve az átvétel módját: személyesen a Modemben (díjmentes), hétköznaponként 8-16 óra között; FoxPosttal (+1090 Ft) csomagautomatához; vagy házhozszállítással (+2000 Ft) az Önök által megadott címre.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre


hungarian english

menü