1500 MODEM-maszk várja gazdáját

1500 MODEM-maszk várja gazdáját

Újabb 1500 vászonmaszkot tudunk odaadni egészségügyi dolgozóknak, idősek, betegek gondozásával foglalkozóknak és bárkinek, akinek a munkája során egy kis segítséget jelenthet, ha vászonból varrt maszkot hord. A maszkotvarrunk@gmail.com címen tudják jelezni a maszkokra vonatkozó igényeket; kinek, milyen szervezetnek, hány darabra lenne szüksége és mikorra.

Külön köszönet a Debreceni Szakképző Centrum, a Csokonai Színház és a Vojtina Bábszínház munkatársainak és valamennyi magánembernek, aki szabással vagy varrással segítette és segíti továbbra is a Varrjunk maszkot kezdeményezést!

Valamint továbbra is örömmel várjuk az önkéntes felajánlásokat és segítséget. Kérjük, aki beszállna a kezdeményezésbe, jelentkezzen a maszkotvarrunk@gmail.com címen, a tárgyba írja be, hogy melyik fázisban tud segíteni: anyagbeszerzés – pénzbeli támogatás – szabás – varrás – mosás, vasalás – szállítás. A levélben írja le pontosan, hogy az adott részen belül mikor mit tudna felajánlani (például: 200 méter lepedővásznat felajánlok, amelyet erről a címről ekkor vagy akkor lehet elhozni). Minden folyamatot pontosan rögzítünk, összefogunk, a szállítást intézzük.

Bármilyen kisebb, nagyobb összegű támogatást köszönettel veszünk mindannyiunk nevében az alábbi bankszámlaszámon: 11738008-29909795. A megjegyzésbe kérjük, tüntessék fel: Varrjunk maszkot, támogatás.

Bővebb információ az alábbi linken érhető el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre


hungarian english

menü