30+ művészetpedagógiai foglalkozások

30+ művészetpedagógiai foglalkozások

Művészetpedagógiai foglalkozások Csőke Kittivel

 

Az ellopott idő 

korosztály: óvodás kortól – 5. osztályig 

A templom harangjai sokszor a toronyórára figyelve kondulnak meg, így jelezve az idő múlását. Igen ám, viszont történt egyszer, hogy a toronyórák egyik napról a másikra eltűntek és csak a hűlt helyük maradt.  A harangok úgy meglepődtek, hogy ezek után már meg sem mertek szólalni. De mi történt velük? Valaki felmászott volna értük, hogy megtréfálja a harangokat? Vagy csak elgurultak világot látni?  

 

Emlék 

korosztály: 5. osztálytól- 8.osztályig 

Vajon meddig tudunk életben tartani egy számunkra kedves emléket? Miként és milyen formában lehet megőrizni az utókor számára? Amennyiben az emlék egy adott tárgyhoz kötött, annak mögöttes érzelmi tartalma csak annak értelmezhető, aki ismeri a tárgy múltját. Így érdemes leírással, vagy akár hanganyaggal dokumentálni a tárgyhoz kapcsolódó emléket a jövő számára. A foglalkozás során olyan művészek munkáit fogjuk megtekinteni, akiknél az elveszett emléktöredékek újraélednek az alkotások által. 

 

Visszatérő mozdulatok 

korosztály: 7. osztálytól – 8.osztályig

Monoton, visszatérő mozdulatok, amik egyszerre kikapcsolnak, meditatívak és megnyugtatnak. Mindenki más tevékenységi formában találja meg önmagát és a belső egyensúlyt. Van, aki fut, van, aki horgol és van, aki színez. A foglalkozás során olyan alkotásokkal ismerkedünk meg, amikben a folytonosság és az ismétlődő elemek hangsúlyosan visszaköszönnek, ezáltal egy izgalmas világba invitálják a közönséget.

 

Időtartam: 60 perc     

Jegyár: 700 Ft/fő  

Jelentkezni lehet: 

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon

Iratkozzon fel hírlevelünkre


hungarian english

menü