Archívum
Dec. 15. 16:00

Global Control and Censorship – Tárlatvezetés

Európa több városát megjárt tárlatunkon december 15-én, szombat 16 órától Molnár-Kovács Dorottya vezeti végig az érdeklődőket.

Dec. 12. 17:00

Man Ray fotográfiái – Tárlatvezetés Varga Tamással

A Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunkon Varga Tamás fotográfus kalauzolja végig az érdeklődőket december 12-én, szerdán 17 órától.

Dec. 09. 20:00

Designrezisztencia – Tárlatvezetés Süli-Zakar Szabolccsal

A 2018-as Debreceni Nemzetközi Művésztelep kiállításán december 9-én 20 órától Süli-Zakar Szabolcs, a DNM művészeti vezetője tart tárlatvezetést az érdeklődőknek.

Dec. 09. 19:00

Musica Moralia poszt-folk koncert

Experimentális zaj és csend koncert a Design FAIRen

Dec. 09. 14:00

Man Ray fotográfiái – Tárlatvezetés Gerhes Gáborral

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunkon Gerhes Gábor Munkácsy Mihály-díjas képzőművész tart tárlatvezetést 14 órától.

Dec. 09. 10:00

Design FAIR

December 9-én, vasárnap a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ ismét otthont ad a kortárs tervezőket felvonultató design vásárnak.

Dec. 08. 18:00

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái – tárlatvezetés Petrányi Zsolttal

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunk megnyitóján Petrányi Zsolt, tárlatunk kurátora tart tárlatvezetést 18 órától.

Dec. 08. 16:00

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái – kiállításmegnyitó

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái címmel újabb nagyszabású kiállításra készülünk. December 8-án a modern fotográfiai nyelvezet egyik legnagyobb alakjának és alakítójának tartott Man Ray (eredeti nevén Emmanuel Radnitzky) képeiből nyílik izgalmas tárlat a földszinti kiállítóterünkben.

Dec. 08. 10:00

Zoom4 konferencia (2.nap)

A ZOOM konferencia második napján tovább folytatódnak az előadások Európa, az Európaiság és a geopolitikailag jelölt identitás kérdéseiről.

Dec. 07. 16:00

IEAS Film Club: Brazils / Brazilok

Filmvetítés és beszélgetés M. Kiss Csabával, a film rendezőjével.

Iratkozzon fel hírlevelünkre


hungarian english

menü