Archívum
Okt. 14. 19:00

BanZaj

Az experimentális zenei színtér fontos eseménysorozata október 14-én este a Zion's Fiction, a Halál;orgazmus és a Flexible Juice formációk koncertjenek ad otthont a MODEM előterében.

Okt. 14. 17:00

Tárlatvezetés Nagy Gabriella kiállításán

Nagy Gabriella festőművész és Szoboszlai Lilla galériavezető, kurátor közös tárlatvezetést tart A végtelenbe és tovább című kiállításon.

Okt. 14. 10:00

A tanári inspiráció forrásai

Ingyenes szakmai program Bodóczky István képzőművésszel, aki a kortárs képzőművészet befogadását segítő pedagógiai módszerekkel ismerteti meg az érdeklődőket.

Okt. 13. 14:00

Metakritika konferencia

A József Attila Kör és a KULTer.hu által közösen szervezett KULTOK hatodik állomása a kritika kritikájára koncentrál, szó lesz többek közt hipertárgyakról, véleményvezérekről és punkokról, identitásköltészetekről, az épített és organikus rendszerek kritikájáról, illetve Walter Benjamin, Hamvas Béla és Balassa Péter munkásságáról is.

Okt. 12. 17:00

iKonok 2.0 – megnyitó a b24 Galériában

Krnács Ágota képzőművész többnyire klasszikus festészeti elődök munkáit használja fel a korok és kultúrák közötti kapcsolat megteremtéséhez. A korabeli képzőművészeti ikonok archetípusai profán, kortárs átiratainak hatására kimozdulnak eredeti jelentésükből.

Okt. 10. 18:00

IEAS Film Club: Drive – Gázt!

A Drive – Gázt! című amerikai akciófilm látható az angol nyelvű filmklub következő eseményén, a vetítést követő beszélgetést pedig ezúttal Karácsony Orsolya moderálja.

Okt. 08. 10:00

Felhők között – Firkalak

A Firkalak című múzeumpedagógiai foglalkozássorozat következő alkalmán Nagy Gabriella A végtelenbe és tovább című kiállítására várjuk a 6–9 éves gyerekeket és az őket kísérő felnőtteket.

Okt. 06. 18:00

Lugas – Távolodó álom

A MODEM és a b24 Galéria felnőtteknek szóló képzőművészeti programsorozatának következő eseménye – október 6-án (péntek) 18 órától – Bernát András kiállítását helyezi középpontba. A Lugas workshopot ismét Schopp Ildikó szociálpedagógus és Szabics Ágnes képzőművész vezetik.

Okt. 06. 17:00

Láposi Terka tárlatvezetése a Receptorokon

A Vojtina Bábszínház művészeti vezetője, Láposi Terka október 6-án (péntek) 17 órától tart a Receptorok című kiállítás játékos megoldásaira és szinesztézikus élményeire koncentráló tárlatvezetést.

Okt. 03. 18:00

IEAS Film Club: Miss Sloane

Egy 2016-os amerikai-francia dráma, a Miss Sloane látható az angol nyelvű filmklub következő eseményén, a vetítést követően pedig ezúttal is beszélgetés várható, mégpedig Aradi Noémi vezetésével.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

hungarian english

menü