Fotográfiai kísérletek 2012


Műterem Galéria

2012. november 17 - 2012. december 15.


A Fotográfiai kísérletek 2012 című kiállítás célja bemutatni a debreceni és a városhoz kötődő kortárs fotográfusok és képzőművészek legújabb alkotásait, melyek szakítva a hagyományos fényképezéssel a technika és fényérzékeny anyag határait feszegetve mutatják be legújabb műveiket. Így a nemes eljárások és az analóg fotográfia mellett jelen vannak a kiállításon a digitális technika segítségével készült legújabb alkotások is.


Máthé András: Önarckép_a nehéz élet nem könnyű

A debreceni fotográfia mindig élen járt a haladó, kísérleti fotográfia terén. A mostani kiállítás kísérletet tesz arra, hogy megmutassa: 45 évvel az emblematikus Műhely ’67 után a kortárs debreceni fotográfusok méltó követőik elődeiknek.


Bartha-Tóth Alexandra: Törékeny


Kiállító fotográfusok:

Albert Kinga, Árokszállási Ronald, Bartha-Tóth Alexandra, Bogya J Pál, Csomósné Molnár Mónika, Feith Bálint,  Hegedűs Tibor, Kovács Szonja Anna, Laza Alexandra, Máthé András, Pallagi Péter, Rékasi Attila, Schüe Nie, Seres Géza, Süli István, Szabó Netta, Szentesi Imre Balázs, Tihanics Ákos, Tuskáné Éva, Varga Tamás, Vékony Dorottya


A tárlatot 2012. november 16-án, pénteken 18 órakor Kukla Krisztinán, a MODEM igazgatója, a kiállítás kurátora nyitja meg.

Vissza nyitólapra